Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Filterset 24 filters Cokin P compatible

€ 79,00
Levertijd 1-3 werkdagen
Omschrijving

Zeer complete Filterset   Cokin P compatible

Een zeer degelijke en compleet uitgevoerde filterset voor creatieve foto’s. Totaal maar liefst 24 filters .De filters hebben een afmeting van 84x94 mm en zijn  compatible met de Cokin P Serie.   zijn   Er wordt 1 houder meegeleverd voor  3 filters.  

Tevens worden er metalen adapterringen meegeleverd van formaat 49mm tot en met 82 mm zodat de filters met bijna alle gangbare objectieven te gebruiken zijn.

De filters kunnen worden gebruikt bij zowel digitale en analoge fotografie. Zelfs in het digitale tijdperk, waarbij veel effecten kunnen worden nagebootst met fotobewerkingssoftware, blijven kleur- en verloopfilters uniek. Veel effecten, zoals de gradual ND filters (grijsverloopfilters), zijn achteraf met digitale bewerking lastig na te maken. Ook het natuurlijke effect van kleurverloopfilters zijn achteraf lastig na te bootsen, zeker met dezelfde perfecte natuurlijke uitstraling.
 
De kleurverloopfilters worden gebruik om kleuren te corrigeren, extra dik aan te zetten of juist te simuleren. Hiermee heeft men vele creatieve mogelijkheden om een foto precies die unieke sfeer te geven die men zoekt. De grijsverloopfilters zijn er in diverse gradaties. Ze worden gebruikt om de lichtinval van het beeld te reduceren. Om zo tot een meer evenwichtige foto te komen bij bepaalde belichtingen.

De volgende filters zitten in de set:

1 x nd2 filter 1 x G. nd2 filter
1 x nd4 filter 1 x G. nd4 filter
1 x nd8 filter 1 x G. nd8 filter
1 x nd16 filter 1 x Sunset filter
1 x Blue filter 1 x graduated Blue filter
1 x oranje filter 1 x graduated oranje filter
1 x Brown filter 1 x graduated Brown filter
1 x roze filter 1 x graduated roze filter
1 x Red filter 1 x graduated Red filter
1 x green filter 1 x graduated Green filter
1 x Yellow filter 1 x graduated Yellow filter
1 x Purple filter 1 x graduated Purple filter

1 insteekhoezen, P filterhouder, , adapterringen van 49-82mm

 

nu van €99,00   voor €79,00

 Beperkt op voorraad!

Prijs is incl. verzending