Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Camerariem met je eigen naam

€ 29,95
Levertijd max 1,5 week
Omschrijving

 Camerariem met je eigen naam 

Nieuw en uniek: een comfortabele draagriem voor je camera voorzien van eigen naam en/of logo.  Draagriem is gemaakt van elastisch neopreen, kleur zwart. Breed 4,7 cm en totale lengte van 110cm.

Ruimte voor naam of andere bedrukking is max 2,5 x 25 cm. De Camerariem met je eigen naam is ook een ideaal cadeau voor je fotograferende vriend / vriendin / partner. Levertijd is max. 1,5 week. Verzending in bubbeltjesenvelop. Wil je gegarandeerde verzending als pakketje dan is de meerprijs €5,00

De gewenste naam voor op de riem kun je aangeven bij het bestellen bij opmerkingen. Bij het invullen van je naam, adres e.d. vindt je dit vak. 

Wil je een eigen logo  geprint hebben lever deze dan aan in max. formaat van 2,5 x 25 cm ,  resolutie 300DPI. Dit bestand graag per mail naar : hermanpetersfotografie@outlook.com  .  De meerprijs voor een logo is €9,95 . Dit kunt u in de bestelling meteen aangeven. Let op: lijnen e.d. in het logo mogen niet te dun zijn.

Wil je alleen naamsvermelding vermeld deze dan bij opmerkingen. De tekst is standaard in wit. Een afwijkende kleur is mogelijk in de basiskleuren. Meerprijs hiervoor is €4,00

Nieuw is de mogelijkheid voor goud of zilverkleurig. De meerprijs hiervoor is €7,50

Ook mag je zelf het lettertype kiezen, het moet een standaard Word lettertype zijn. Advies: niet te dun. Aan te bevelen is de naam in hoofdletters te doen. Dit doen wij standaard! Wilt u het anders geef dit aan bij opmerkingen.

 

Dit product kan niet geretourneerd worden vanwege het persoonlijke karakter ervan. Elke riem wordt speciaal gemaakt.

Zodra u bericht krijgt dat de riem verstuurd is duurt het nog ong 6 werkdagen. Op dat moment gaat hij naar de drukker nl.