Geen producten (0)
 

Menik Striplight softbox 35x160cm met grid All Inn prijs!

€ 79,00
Levertijd 1-2
Specificaties
Productcode leverancier 300914160
Netto gewicht 2,00 Kg
Bruto gewicht 2,00 Kg
Afmetingen (l,b,h) 90 x 20 x 20 cm
Omschrijving

Menik striplight softbox 35x160 cm. Gemakkelijk monteerbaar, voorzien van extra binnen doek. Stevige metalen bevestigingsring. Voorzien van Bowens / Menikaansluiting.  Stevige metalen bevestigingsring binnen. Dankzij de sterke metalen S-koppeling past hij ook op flitsers met een Bowens aansluting. Daarnaast zijn er ook voordelige adapterringen verkrijgbaar, zodat hij past op Elinchrom, Multiblitz, Broncolor en Hensel flitsers (zie hieronder bij 'Opties').

De softboxen van Menik zijn van een goede kwaliteit. De softbox heeft een door en door zwart omhulsel met een diffuus wit doek aan de voorzijde. Doordat de softbox vrij diep is en de lichtbron mooi achterin ligt met daarvoor nog een binnendiffusor geeft dat een mooie egale en zachte uitlichting.

De softbox is opvouwbaar en makkelijk in elkaar te zetten. De metalen pennen zitten in de houder en in een dubbel verstevigd hoekelement van het doek en geven de softbox een strakke vorm. Dankzij een simpele handeling is de softbox 360 graden draaibaar en dus in elke gewenste positie te manoeuvreren.

Andere adapters voor diverse merken zijn verkrijgbaar (meerprijs bij gelijktijdige bestelling €9,95)

Nu van €89,00 voor €79,00 Incl. verzending!