Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Tamron 150-600 Superzoom voor Nikon

€ 1.599,00
Levertijd 2
Specificaties
Netto gewicht 4,00 Kg
Bruto gewicht 4,00 Kg
Afmetingen (l,b,h) 40 x 15 x 15 cm
Omschrijving

Tamron 150-600 Superzoom voor Nikon

De   superzoom van Tamron : 150-600 f56.3 di vc usd voor Nikon Prachtige zoom ook voor fullframe.

Snel, scherp en een prachtig bereik. Met cropcamera wordt dit bereik 240-960 mm.   

Dit superzoom Tamron AF SP 150-600mm f/5.0-6.3 Di VC USD objectief is  werkelijk indrukwekkend  !  Met deze lens is het nu mogelijk om uw onderwerp in close-up te fotograferen zonder te hoeven storen of af te leiden. Dit objectief is met zijn snelle ultrasone motor en ingebouwde beeldstabilisatie is bij uitstek geschikt voor het fotograferen van vogels, wilde dieren, snelle auto's èn sporters in actie.

Opbouw en kwaliteit
Het objectief heeft een geavanceerd ontwerp dat is opgebouwd met 13 groepen en 20 elementen. De lensgroepen worden minimaal in beweging gezet tijdens het in- en uitzoomen waardoor de lens qua lengte mooi compact  blijft. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van lage dispersie glaselementen voor een beeldkwaliteit met een optimaal contrast en minimale aberraties. Het afgeronde diafragma is vervaardigd uit negen bladen, waardoor u een adembenemende weergave heeft van de scherptediepte. Uw onderwerp wordt uitstekend geïsoleerd van de achtergrond. De speciale Extended Bandwidth & Angular-Dependency coating is een coatingtechniek die is gebaseerd op nanotechnologie. Deze zgn.  eBAND coating onderdrukt spookbeelden, reflecties en overstraling bij het fotograferen, ook in situaties met weinig of slecht licht.

Scherpstelling en stabilisatie
De ultrasonische motoraandrijving zorgt voor een snelle, nauwkeurige en stille scherpstelling van het Tamron AF SP 150-600mm f/5.0-6.3 VC USD objectief. Bovendien hoeft u niet eerst om te schakelen naar de handmatige scherpstelling als u een kleine correctie wilt maken na het automatisch scherpstellen. De handmatige scherpstelling is namelijk altijd beschikbaar in de AF-stand. Het Vibration Compensation mechanisme zorgt ervoor dat ook foto's vanuit de hand scherp zijn, zelfs als u volledig bent ingezoomd en zonder statief aan het fotograferen bent. De duurzame statiefgondel is gemakkelijk te gebruiken en vergroot het gebruiksgemak.

 

beperkt leverbaar
Bij ons slechts €1599,00 .

 

 

 

 

Mount Nikon
Soort lens Zoom
Zoom (wide) 150mm
Zoom (tele) 600mm
Diafragma (wide) 5
Diafragma (tele) 6,3
Diafragma wide-tele f/5-6,3
Stabilisatie Optische stabilisatie
Lenstype Stabilisatie, Stille focusmotor
Macro vergroting 1:5
Filtermaat 95mm
Focusmechanisme Automatische Focus (motor in lens)
Focusmotor Ultrasonic Drive (Tamron)
Kleuren Zwart
Gewicht 1,951kg

 

Wij betalen de verzending !