Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sony FE 50mm f 1.8 FF lens Aanbieding!

€ 213,00
Levertijd 1 werkdag
Omschrijving

Sony FE 50mm f 1.8 FF  lens  Dit is een zgn. is een prime lens die geschikt is voor portret- en productfotografie. Een prime lens heeft een vast brandpuntsafstand je kunt hierdoor niet inzoomen. De lens heeft een brandpuntsafstand van 50mm. Deze lens heeft een grote diafragmaopening hierdoor kan je scherpe foto’s maken bij weinig licht. De Sony FE 50mm f/1.8 heeft geenbeeldstabilisatie.

Voor Full Frame

Wij adviseren  deze lens voor:
-Portret- en productfotografie: Met deze lens creëer je een realistisch beeld, zonder vervorming. Daarnaast zorgt het grote maximaal diafragma voor een mooie scherptediepte, waardoor de onderwerpen nog beter in beeld komen.
-Close up en macrofotografie: Door de vaste brandpuntsafstand en hoog maximaal diafragma kan je dicht bij het onderwerp komen, en nog steeds een hoog diafragma gebruiken. Dit zorgt voor een mooie scherptediepte met veel detail.

Ook is het een goede lens voor
 -Avond- en binnenshuis fotografie: Vanwege het hoog maximaal diafragma en grote lensopening wordt er meer licht doorgelaten in de lens, wat het een lichtsterke lens maakt.

 

Goed om te weten:


- Deze Sony lens is alleen geschikt voor Sony systeemcamera’s. Heb je een Sony spiegelreflexcamera? Kies dan voor een lens met een Sony A vatting .
- Met zijn 186 gram is de lens licht van gewicht en zeer geschikt om mee op pad te nemen.

 

Let op: voor Full Frame.

 

Bij ons van €299,- voor €213,-  Informeer naar voorraad!