Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sevenoak SK GH07 Swing Panoramakop

€ 154,95
Levertijd 1 werkdag
Omschrijving

Sevenoak SK GH07Swing Panoramakop  

De Sevenoak Gimbal Swing Panoramakop SK GH07 maakt het mogelijk om uw foto- en/of videocamera of spotting scope op een vrije manier te bewegen. De SK-GH07 is gemaakt van een duurzame aluminiumlegering en weegt maar 1,918 kg.
De Gimbal Swing is ook uitermate geschikt om in combinatie met een  spotting scope te gebruiken. 

De panoramakop is voorzien van een wisselplaat met een montageslede welke naar voren en achteren verstelbaar is. Hierop kunnen camera's en/of spotting scopes gemonteerd worden door middel van de ¼" schroefdraad. Aan de onderzijde van de Gimbal Swing bevindt zich een ?" schroefdraad waarmee het op een statief gezet kan worden. Om apparatuur te kunnen gebruiken welke is voorzien van een ?" schroefdraad wordt er een verloopnippel meegeleverd.

De wisselplaat kan eenvoudig van de panoramakop verwijderd worden waardoor het verwisselen in een handomdraai gedaan is. Verwisselen gaat nog eenvoudiger met een optioneel verkrijgbare Sevenoak Wisselplaat (zie optionele accessoires).

Toepassing Sevenaok Gimbal Swing Panoramakop SK GH07

De Sevenoak Gimbal Swing stelt u in staat om een Panorama beeld te creëren door meerdere foto’s te schieten tijdens het draaien van de camera (in alle richtingen) waarbij de positie van de camera altijd gelijk blijft. Hierdoor sluiten de foto’s perfect op elkaar aan. Wanneer de Gimbal Swing gebruikt wordt in combinatie met een videocamera kunnen vloeiende bewegingen behaald worden die zonder Gimbal Swing nagenoeg onmogelijk zijn.

 Levering:

 • 1x Sevenoak Gimbal Swing Panoramakop SK GH07
 • 1x Bodemplaat
 • 1x Wisselplaat (15x4,3cm)
 • 1x ¼" naar ?" schroef
 • 1x Sleutel
 • 1x Grantiekaart
 • 1x Handleiding

 

Wij betalen de verzending!


 
Gimbal Swing Panoramakop SK-GH01

De Sevenoak Gimbal Swing Panoramakop SK-GH01 is gemaakt van aluminium en kan daardoor belast worden tot wel 10 kilo! De 2-weg panoramakop is de ideale oplossing wanneer u uw spottingscope of camera met cameralens op statief in een vrije manier wilt bewegen. De gimbal swing panoramakop biedt plaats voor lenzen met een lengte tot 600 mm. Dus ook geschikt voor grote spotting scopes, verrekijkers en telelenzen. De panoramakop is gemakkelijk te bedienen en zeer nauwkeurig in te stellen door middel van de maatverdelingen.

De panoramakop is voorzien van een quick release plate met een naar voren en achteren verstelbare montageslede. Hierop kunnen allerlei soorten camera's, verrekijkers of telelenzen gemonteerd worden door middel van de 1 schroef met een 1/4" schroefdraad. De quick release plate is eenvoudig van de panoramakop te halen. De gimbal swing panoramakop kan op alle statieven gemonteerd worden met een 3/8" male schroefdraad. De afmetingen zijn: 23.6 x 8.9 x 25.1 cm (l x b x h).

Levering:

 • Sevenoak Gimbal Swing Panoramakop SK-GH01
 • Wisselplaat SK-QRP01 (15x4.3x1cm
  Merk: Help Sevenoak
  Type: Help Panoramakop
  Hoogte (cm): Help 23.6
  Draagvermogen (Kg): Help 10
  Materiaal: Help Aluminium
  Gewicht (Kg): Help 1.4 kg
  Waterpas: Help Zonder waterpas
  Beweging: Help 2-Weg
  Afmetingen (cm): Help 23,6 x 8,9 x 25,1 c

Van €139 voor €109,00