Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sony RX100 MarkIII Kit Aanbieding

€ 619,00
Levertijd 1 werkdag
Specificaties
Netto gewicht 0,30 Kg
Omschrijving

 

Sony RX100 MarkIII Kit Aanbieding

Deze Sony Cybershot DSC-RX100 III compact camera Premium Kit bestaat uit de Sony Cybershot DSC-RX100 III uit de Sony LCS-RXG leren tas voor RX100-serie en uit de Sony AG-R2B Handgreep. De camera is voorzien van dezelfde 20.1 megapixel back-illuminated beeldsensor als de RX100 II maar heeft een lichtsterk objectief met een brandpuntsbereik van 24-70mm (35mm-equivalent) en een diafragma van f/1.8-2.8. Op 70mm is dit objectief ideaal voor het maken van portretten terwijl op 24mm groothoek je meer van de omgeving vast kunt leggen wat weer ideaal is voor landschaps- en architectuurfotografie.Het ISO bereik is uitgebreid tot maar liefst 25600 zodat de camera nog beter voorbereid is op omstandigheden met weinig licht. Maar het meest bijzondere aan de RX100 III is wel de ingebouwde pop-up elektronische zoeker.  Deze laatste is zeer handig om precieze en stabiele composities te maken, zeker in omstandigheden met veel omgevingslicht.

Full HD filmen

Natuurlijk beschikt de RX100 III over full HD-opnamemogelijkheden. De video-opnames worden opgeslagen in het XAVC S formaat. Dit is hetzelfde formaat als gebruikt in Sony's A7s. Wij raden aan om  een snelle  SDXC-geheugenkaart van Class 10 of hoger te gebruiken voor het maken van opnamen in het XAVC S formaat. Je kunt bovendien opnamen maken in full HD met AVCHD en deze eenvoudig bewerken in de vele beschikbare videobewerkingsprogramma's.  En het is het mogelijk gelijktijdig opnamen te maken AVCHD of XAVC S en MP4-indeling voor het gemakkelijk delen van video's via social media of internet.

Gebruiksvriendelijk

Met het 180 graden naar boven kantelbare 3.0" LCD display heb je altijd een goed zicht op je onderwerp. De automatische instelling van de Sony DSC-RX100 III past de instellingen automatisch aan naar gelang de omgeving waar je je bevindt. Wil je de camera liever handmatig instellen, dan is dit ook mogelijk. Met de handige bedieningsring rond de lens kunt gemakkelijk de sluitertijd, het diafragma en nog veel meer instellen voor extra creatieve vrijheid.  Bovendien kun je de aanpasbare knop gebruiken voor elk van de 42 mogelijke functies om de camera helemaal naar jouw wens in te richten. 

Accessoires

De Sony LCS-RXG leren tas beschermt de camera tegen stof, vocht, schokken en krassen. De tas is uitgerust met een riembevestiging waaraan je de meegeleverde draagriem kunt vastmaken. De hoge kwaliteit van het leer geeft een stijlvolle uitstraling en ook de perfecte pasvorm doet hierbij een duit in het zakje. De hoes is ruim genoeg voor wanneer de Sony AG-R2B Handgreep aan de camera is bevestigd. De handgreep zorgt voor een comfortabele grip op het toestel.

 

Prijs is incl. verzending!