Geen producten (0)
Geen producten (0)

Canon Speedlite 600EXII- RT

€ 619,00
Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

Canon Speedlite 600EXII- RT . De topflitser van Canon met een richtgetal van 60, diverse meetmethoden en professionele mogelijkheden.

 

De draai- en kantelbare Canon Speedlite 600EX II-RT flitser is zeer compleet met een richtgetal van 60 (ISO 100, 200mm), hij heeft draadloze functionaliteiten en   tal van instelmogelijkheden! De flitser werkt met naast TTL, ook met E-TTL en E-TTL II,  hiernaast is het vermogen ook handmatig in te stellen van 1/1 tot 1/128e.

Het zoombereik van 20-200mm kan automatisch of handmatig ingesteld worden. De groothoekdiffuser dekt een hoek van 14mm en er is daarnaast een uittrekbare reflector aanwezig. Bovendien worden er een omnibounce en twee kleurenfilters meegeleverd. 

Extra functies van de Canon Speedlite 600EXII- RT  : naast het kunnen instellen van het vermogen en de zoom-positie beschikt u over opties zoals FE-vergrendeling, compensatie flitsbelichting, het maken van reeksopnames met flitsbelichting, high speed synchronisatie, synchronisatie op het tweede gordijn en strobe instellingen. Met Quick Flash bent u in staat om de 600EX II Speedlite te bedienen terwijl deze nog niet volledig is opgeladen,u hoeft geen moment te missen. De flitser heeft een infrarood autofocus hulplicht dat ondersteuning biedt aan een maximum van wel 65 AF-punten. Informatie over de kleurtemperatuur van de flitser wordt automatisch doorgegeven aan uw camera. Een andere grote plus is het feit dat de 600EX II-RT  stof- en weerbestendig is .

 

In de doos:

SBA-E3 bounce-adapter
- SCF-E3OR1 kleurenfilter
- SCF-E3OR2 kleurenfilter
- Kleine flits-standaard
- Zachte draagtas

Afkomstig van Canon Nederland
Twee jaar garantie

Wij betalen de verzending!