Geen producten (0)
1 2
 

Hähnel EN-EL-15 voor Nikon Beste koop!

€ 39,50
Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

Hähnel EN-EL-15 voor Nikon

 

Hähnel HL-EL15 Li-Ion accu vervanger voor de Nikon EN-EL15 accu

De Hähnel HL-EL15 Li-Ion camera-accu is geschikt voor verschillende digitale Nikon high-end spiegelreflexcamera's en systeemcamera's. Deze sterke en hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Nikon EN-EL15, EN-EL15a en EN-EL15b batterij omdat hij dezelfde kwaliteit biedt en een lange levensduur heeft. De HL-EL15 is onder andere geschikt voor de nieuwe Nikon Z6 en Z7 systeemcamera's!

Hähnel camera-accu's voor vrijwel elke camera

Energie is van levensbehoefte voor een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het leveringsprogramma van is zeer breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. En: ook voor wat oudere typen camera's worden gewoon batterijen geleverd. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Alternatief voor de Nikon EN-EL15 ⁄ EN-EL15a en EN-EL15b accu

Hähnel camera-accu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Als vervanger van een originele batterij zijn ze daarom beslist een perfect alternatief. De HL-EL15 is een 7-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij . De capaciteit is 1650 mAh en hij vervangt de originele Nikon EN-EL15, EN-EL15a en EN-EL15b camera-accu's.

Beste Koop Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Er worden voor de foto- en videoaccu's namelijk alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een test van de Consumentenbond.

 

Adviesprijs  €64,95  Bij ons slechts €39,50  Op dit moment niet op voorraad!