Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Samyang AF 50mm 1.4 FE voor Sony E

€ 509,00
Levertijd 1 werkdag
Omschrijving

Samyang AF 50mm 1.4 FE voor Sony E

 

Als nieuwe Samyang AF 50mm 1.4 FE voor Sony E systeemcamera. Als demo gebruikt.

De Samyang AF 50mm F1.4 FE heeft een standaard brandpuntsafstand 50mm met automatische scherpstelling en is speciaal ontworpen voor de Full-Frame beeldsensor van de Sony E mount camera's uit de populaire Sony A7 serie.

Dit objectief is speciaal ontworpen om naadloos te werken met de Full-Frame mirrorless camera's met Sony E vatting. De lichtval is speciaal ontwikkeld en afgestemd op de unieke afstand tussen het achterste glaselement van het objectief en de sensor van de Sony camera’s om zo optimale prestaties mogelijk te maken.
De AF 50mm F/1.4 FE is een van de meest lichtsterke objectieven voor de Sony Full-Frame mirrorless camera's. De 9 diafragmabladen geven een prachtige bokeh en de beste kwaliteit foto's onder verschillende belichtingscondities. Gebaseerd op Samyang’s uitzonderlijke optische technologie zijn in dit objectief asferische lenzen opgenomen om aberratie en onnodig licht dispersie te minimaliseren. De objectieven leveren dan ook hoge resolutie opnamen vanuit het centrum van het beeld tot in de hoeken.

Deze nieuwe objectieven zijn de eerste autofocus objectieven in meer dan 40 jaar toonaangevende Samyang technologie en zijn compatibel met zowel fase- als contrastdetectie autofocus, om zo een snelle en nauwkeurige scherpstelling mogelijk te maken.
De 67mm filter diameter is het resultaat van jaren van R&D voor de beste foto-ervaring. Het minimalistische en strakke design, alsmede de metalen behuizing, zetten de toon voor de bouwkwaliteit van het ingebouwde interne scherpstelsysteem.

 

Nieuwprijs €629,- nu slechts € 509,00  met volledige garantie!