Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sony Cybershot DSC-HX9V als nieuw!

€ 119,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1 werkdag
Omschrijving

Sony Cybershot DSC-HX9V  als Nieuw!

Niet van nieuw te onderscheiden!.

Incl doos. cd met gebr. aanwijzing, Lowepro cameratas en 4 Gb sandisk SDHC kaartje!

 

Slechts ong 1000 opnames mee gemaakt.

De Sony HX9V is een kwalitatief uiterst hoogwaardige digitale camera die bovendien zeer gebruiksvriendelijke is. De Superior Auto-modus, die de instellingen automatisch aanpast, zorgt dat je met weinig moeite een prachtig resultaat krijgt. Met de ingebouwde GPS weet je altijd waar je bent en waar je bent geweest, ideaal voor op reis. De 16x optische zoom op de Sony DSC-HX9V zorgt er voor dat je onderwerpen op een grote afstand zeer gedetailleerd kunt vastleggen en met de 24mm groothoeklens krijg je alles en iedereen in beeld. De zeer efficiënte sensor verbetert de gevoeligheid en vermindert beeldruis voor fantastische foto's ook bij weinig licht. Door de bewegingsonderdrukkende Optical SteadyShot-technologie met Active Mode kan je nu stabiele, vloeiende video's van hoge kwaliteit opnemen zelfs wanneer je beweegt, loopt of uitzoomt. Tot slot heeft de Sony DSC-HX9V 3D Sweep Panorama, hiermee leg je extra brede panoramische 3D-afbeeldingen vast.

Sony DSC-HX9V: Eenvoudig betere foto's maken


Weet je niet precies welke camera-instellingen je moet kiezen voor een bepaalde scène? Geen probleem, want er is hulp. De iAUTO-modus past automatisch de belichting en andere camera-instellingen aan voor het beste resultaat in een breed scala aan opnamesituaties.

Weet waar je bent… en waar je bent geweest


Weten waar je je foto's en videoclips hebt gemaakt voegt aan iedere reis een extra dimensie toe. GPS geeft je positie op het scherm weer terwijl je reist. Thuis kan je op de pc je reizen nog een keer beleven met de spannende onlinekaarten.

Sensationele foto's bij weinig licht


Veel camera's hebben moeite om bij slecht licht scherpe, heldere foto's te maken. De Sony DSC-HX9V heeft daar absoluut geen last van. De revolutionaire Exmor R CMOS-sensor maakt de camera veel gevoeliger en reduceert beeldruis, voor prachtige, gedetailleerde foto's.

Magische films


Bent je je camcorder vergeten? Met één druk op de knop maak je superscherpe videoclips, vol details. Met de Sony DSC-HX9V kun je maar liefst 50 Full HD-frames (1920x1080) per seconde opnemen om vloeiende, levensechte actie vast te leggen.

Voeg een extra dimensie toe met 3D


Ontdek de ongelooflijke wereld van 3D-beeldverwerking. Maak 3D-opnamen met één druk op de knop. Leg met Sweep Panorama 3D-breedbeelden vast die je kunt bekijken op je 3D-TV. De Sweep Multi Angle maakt prachtige 3D-weergaven die je kunt bekijken door het camerascherm te kantelen.

Geavanceerde bewegingscorrigerende technologie


Loop terwijl je filmt met de DSC-HX9V, zoom van ver naar dichtbij en terug. Optical SteadyShot met Active Mode en bewegingscorrectie compenseert je bewegingen en zorgt dat je je kunt richten op het vastleggen van het leven zoals het zich voor je afspeelt - in het park, op het sportveld, waar je ook bent, zonder schokken, wiebelen of schudden.

Kenmerken van de Sony DSC-HX9V:

 

 

  • 16.2 Megapixel Exmor R CMOS-sensor

 

  • De mooiste (3D) panoramafoto's ooit

 

  • 16x optische zoom

 

  • 1080i Full HD filmopnames

 

  • 24 mm groothoek

 

  • Gemakkelijk oplaadbaar via usb

 

  • 3D-foto's

 

  • GPS en kompasfunctie

 

  • Optical SteadyShot met Active Mode, geavanceerde bewegingscorrigerende technologie

 

  • BIONZ-processor

 

 • Intelligente automatische modus

 

Totaal nieuwprjs  ong €375. Nu slechts €119,-  incl. verzending!